nieuws

Bechtold aan het roer bij Reaal Intermediair

Archief

Mr L

A.A. Bechtold (44) wordt per 1 april a.s. directievoorzitter van Reaal Intermediair, de marktgroep van Reaal die zich specifiek richt op samenwerking met het onafhankelijke intermediair. Bechtold komt van Fortis-dochter Interlloyd Schade, waar hij als directeur vooral verantwoordelijk was voor commerciële zaken en de particuliere verzekeringen. Hij is aan het eind van de jaren zeventig in Tilburg afgestudeerd in burgerlijk recht, waarbij hij het verzekeringsrecht als een van de keuzevakken in zijn pakket had. “Daarna ben ik, per 1 december 1979, bij Hudig-Langeveldt begonnen als medewerker juridische zaken.” Binnen dat concern werd hij in 1982 directiesecretaris van schadeverzekeraar Interlloyd en het assuradeurenbedrijf T&W. Begin 1985 werd Bechtold hoofd marktbewerking en vervolgens klom hij op in het management van Interlloyd, waar hij in mei 1993 lid van de statutaire directie werd. Bechtold is dus ruim 15 jaar bij zijn ‘eerste baas’ in dienst geweest. “Ja, ik ben zelf nooit gewisseld van werkgever, maar er kwamen wel steeds andere aandeelhouders.” “De overstap naar Reaal is een stap voorwaarts voor mij”, aldus Bechtold, “ik was in de gelukkige omstandigheid dat ik kon kiezen uit een aantal aanbiedingen”. Reaal Intermediair werkt samen met 400 onafhankelijke tussenpersonen. De missie voor Bechtold is niet alleen het verdiepen van die samenwerking. “Er is ook een streven naar groei van dat aantal.”

Reageer op dit artikel