nieuws

Beachvolleyball-toernooi voor verzekeringsbranche

Archief

Er zal dit jaar voor de tweede maal een Beachvolleyball-toernooi voor de verzekeringsbranche worden gehouden, en wel op vrijdag 14 juli in Bergen aan Zee

Dit sportieve fenomeen kende vorig jaar een zeer merkwaardige start. Het toernooi zou toen gehouden worden aan de ‘beach’ van Scheveningen, maar om niet geheel duidelijke redenen werd het te elfder ure verplaatst naar het Jaarbeurscomplex in Utrecht. Toch liet het gros van de ingeschreven maatschappijen zich niet uit de (zee)wind slaan. Blijkens de reacties hebben ze het toch erg naar hun zin gehad. FBTO was toen overigens de winnaar. Voor het Beachvolleyball-toernooi 1995 kunnen tot 1 juni teams worden ingeschreven. Inschrijving is mogelijk per team of individueel en de kosten bedragen (inclusief lunch, barbecue en ‘beachparty’) f 105 per persoon. Voor nadere informatie: Universal Projects, tel. 020-421.08.35

Reageer op dit artikel