nieuws

Basispremie Menzis f 1.083

Archief

Menzis heeft de basispremie voor de naturaverzekering vastgesteld op _ 1.083 (1.143). Dat komt neer op _ 90,25 per maand. Voor de restitutiepolis betaalt de verzekerde _ 4 per maand meer, namelijk _ 94,25 (99,25).

Voor de aanvullende polissen gaan de verzekerden meer betalen. De verhoging varieert daar van 4% tot 33% voor het meest luxe aanvullende pakket. Verder heeft Menzis een extra tandartspolis, de TandZorgExtra4, in het leven geroepen. Deze verzekering vergoedt 80% van het tarief dat door tandarts, mondhygiëniste, tandprotheticus en orthodotist in rekening gebracht mag worden, tot maximaal _ 1.500 per verzekerde per jaar.
Behandelwijzer
Verzekerden van Menzis kunnen sinds gisteren hulp krijgen bij de keuze voor een ziekenhuis en behandeling met de Behandelwijzer. Aan de hand van kwaliteitssterren zijn elf veel voorkomende behandelingen gewaardeerd. Deze behandelingen kunnen per ziekenhuis via internet met elkaar worden vergeleken.
Klanten voeren hun postcode in op de website www.menzis.nl/behandelwijzer. Daarna volgt een keuzemenu voor de behandeling. Ten slotte krijgt de klant de ziekenhuizen in de buurt in beeld die de behandeling aanbieden, inclusief het aantal kwaliteitssterren dat het ziekenhuis voor deze behandeling krijgt.

Reageer op dit artikel