nieuws

Bank MeesPierson: actierente voor levenhypotheek Zwolsche Algemeene

Archief

Bank MeesPierson heeft een actierente geïntroduceerd voor de flexibele levenhypotheken die in arrangement met de Zwolsche Algemeene worden gesloten.

Tot 1 januari volgend jaar is de standaard rente (7%) voor tweejaars hypotheken vervangen door een verlaagd tarief van 6,5% met rentebedenktijd voor leningen tot 75% van de executiewaarde, c.q. met gemeentegarantie. Voor hypothecaire leningen van 75% tot maximaal 125% van de executiewaarde is het rentetarief 0,2% hoger.
MeesPierson heeft verder een nieuw variabel tarief in de markt gezet gebaseerd op de officiële door de Nederlandsche Bank vastgestelde voorschotrente. Voor de maand november is dit tarief bepaald op 6,75%.
Voor nieuwe hypothecaire leningen met een rentevaste periode van vijf en tien jaar is het tarief verlaagd. De rente van deze hypotheken bedraagt nu 7,9%, resp. 8,3%, en liggen dus 0,1% lager dan de oude tarieven.

Reageer op dit artikel