nieuws

Bank-cao bij Van Lanschot Chabot

Archief

De vakorganisaties en de directie van Van Lanschot Chabot (voorheen Van Lanschot Assurantiën) hebben een principeakkoord bereikt over het arbeidsvoorwaardenprotocol tijdens de verzelfstandiging van het bemiddelingsbedrijf.

Eind dit jaar komt Van Lanschot Chabot voor 51% in handen van De Goudse, maar afgesproken is dat het bedrijf en De Goudse onafhankelijk van elkaar blijven opereren. De 240 medewerkers zullen gedurende de looptijd van het arbeidsvoorwaardenprotocol meelopen met de structurele inkomensaanpassingen van de algemene bank-cao. Tegemoetkomingen in de reiskosten worden gecontinueerd, maar het seniorenverlof verdwijnt na beëindiging van het protocol.
Van Lanschot Assurantiën was vorig jaar goed voor een provisie-inkomen van _ 28,9 (26,8) mln; 65% van de omzet komt uit de bedrijvenmarkt.

Reageer op dit artikel