nieuws

Bancaire lijn Amev slokt CDK Bank op

Archief

Het Fortis-label CDK Bank verdwijnt begin volgend jaar van de markt en wordt geïntegreerd in een nieuwe bancaire lijn van Amev.

De bancaire poot van de verzekeraar gaat zich richten op sparen, hypotheken, beleggingsverzekeringen en consumptief krediet. “Doel is het intermediair meer te ondersteunen bij de ommezwaai naar financiële planning”, aldus Amev.
Begin volgende maand wordt het eerste product op de markt gebracht: een beleggingshypotheek gekoppeld aan een effectenrekening. Onder welke naam dit zal zijn, is nog niet bekend. “We denken nog hard na over een naam voor de bancaire lijn”, aldus Amev-woordvoerster Annemarie Goede.
Invullen
CDK Bank valt nu nog onder de business-unit financiële diensten, waar ook Amev toebehoort. “Natuurlijk gaat CDK Bank niet van de ene op de ander dag over in Amev. Het akkoord ligt er nu, maar de precieze plannen worden de komende maanden verder ingevuld.” De CDK-reclamecampagne wordt de komende tijd dan ook gewoon voortgezet, evenals andere communicatie-uitingen van de bank.
Begin volgend jaar worden de bestaande CDK-producten omgedoopt in Amev-producten. De veertig CDK-medewerkers kunnen allen bij Amev aan de slag.

Reageer op dit artikel