nieuws

Balkbericht 3

Archief

Verzekeringsbedrijf gaat in maart voor de tweede keer de cursus Arbeidsdeskundige van start. De eerste aflevering is onlangs door 15 deelnemers afgerond. De cursus, die 21 lesdagen en een 5-daagse stage omvat, wordt afgesloten met een certificaat van deelname. Meer informatie: 030-65.11.11.

5 zijn de uitkomsten gepubliceerd van een onderzoek, op basis van voorbeeld-verzekerden, naar de tarieven van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor zelfstandigen. Het gaat om een vergelijking van de produkten van 23 maatschappijen. Meer informatie: Moneyview Nederland, 020-626.78.94.
van de Nationale Verzekerings & Geld Krant. Op de voorkant wordt een oplage van 2,7 miljoen exemplaren gemeld. In november jl. had nr 6 een oplage van 2,3 mln stuks. Het blad wordt verspreid door ruim 75 assurantiekantoren.

Reageer op dit artikel