nieuws

Balieverkoop NOG-produkten via 20 kantoren SNS Bank

Archief

NOG heeft de proef op de som genomen bij de verkoop van spaar- en lijfrenteverzekeringen aan de balie van twintig kantoren van SNS Bank in het noorden, oosten en zuiden van ons land.

De proef die al enige weken loopt, vloeit voort uit het zoeken naar synergie-effecten tussen de bank en de verzekeraar. In aanvang is gekozen voor de verkoop van lijfrentepolissen en spaarverzekeringen (Fortuin Plan). Het bankpersoneel wordt commercieel begeleid door medewerkers van NOG. Volgens een woordvoerder van de maatschappij wordt nu al “een dramatische stijging” in de nieuwe produktie waargenomen. “Bij sommige bankkantoren is in zes weken al meer gesloten dan in het gehele jaar ervoor.”
Hij zegt, dat dit een rechtsstreeks gevolg is van de veranderde prioriteitstelling bij deze banken. “Van serviceprodukten zijn de spaarverzekering en de lijfrenteverzekering nu ook kernprodukten geworden.”
Op termijn zal de balieverkoop van deze verzekeringen worden uitgebreid naar de overige 330 bankkantoren.

Reageer op dit artikel