nieuws

Bakkersbedrijf verdeelt taken bedrijfsvereniging

Archief

Het bedrijf van de Bedrijfsvereniging voor het Bakkersbedrijf in Groningen wordt op 1 november ontbonden.

Op die datum wordt de uitvoering van de betrokken sociale verzekeringen (Ziektewet, AAW/WAO en Werkloosheidswet) overgedragen aan het uitvoeringsinstituut GAK.
De administratie van de bedrijfstakpensioenfondsen en van de vut-regeling van het bakkersbedrijf wordt per 1 november overgedragen aan Beon Pensioen- en Vermogensbeheer NV. Daarnaast heeft de bedrijfstak Beon Schadeverzekering, Beon Levensverzekering en een arbodienst. De vier instellingen worden tegen het einde van dit jaar onder de koepel Beon Holding gebracht.
Van de circa 275 personeelsleden van de bedrijfsvereniging gaan ruim 80 naar het GAK, 50 naar Beon en voor de rest wordt een nieuwe baan gezocht, aldus directeur E. van den Burg van de bedrijfsvereniging.

Reageer op dit artikel