nieuws

Bakker en Beerepoot mede-vennoot Van Lierop

Archief

Ruud Bakker en Ruud Beerepoot, werknemers van de Van Lierop Adviesgroep (Breezand), worden mede-vennoot van het assurantiekantoor. Daartoe is een aparte VOF opgericht: Van Lierop Bakker Beerepoot, financieel adviseurs. De vennootschap gaat zich bezighouden met pensioenen, hypotheken en beleggingen. De oorspronkelijke onderneming Van Lierop Adviesgroep concentreert zich verder op schadeverzekeringen en makelaardij. Beide ondernemingen tellen gezamenlijk twintig werknemers.

De nieuwe vennoten Ruud Bakker en Ruud Beerepoot zijn zo’n vier jaar lang werknemer geweest van NVA-lid Van Lierop. Naast hun voornaam delen zij ook hun leeftijd: 31 jaar. Bakker werkte hiervoor zes jaar voor Hooge Huys. Beerepoot leerde het vak bij S&G Assurantiën in woonplaats Spanbroek. Beerepoot haalde al eerder de AM-kolommen, alleen in een geheel afwijkende hoedanigheid: namelijk als tweevoudig winnaar (1996 en 1997) van de NN-trappenloop.
Han, Matthé en Frank van Lierop (staand van links naar rechts) verbloemen hun tevredenheid over de toetreding van twee nieuwe vennoten, Ruud Bakker en Ruud Beerepoot (zittend v.l.n.r.), niet.

Reageer op dit artikel