nieuws

BAE-groep reikt ‘Oscars’ uit

Archief

Op de nieuwjaarsmarkt van BAE-groep zijn traditioneel de collegialiteitsprijzen en de onderscheiding voor businesspartner van het jaar uitgereikt

Boudewijn van Uden, directeur verkoop van Fortis ASR (uiterst rechts), mocht de ‘Oscars’ overhandigen aan Henna Sweb van Nedled Assurantiën in Leimuiden (derde van links) en aan Hassan Arslan van Can Assurantiën in Utrecht (tweede van rechts). Marc van Erven (tweede van links), algemeen directeur van Arag kreeg de onderscheiding voor businesspartner van het jaar. Geheel links André Bastiaans, algemeen directeur van BAE-groep. De nieuwjaarsmarkt was met dertig standhouders beter bezet dan ooit en trok ongeveer driehonderd bezoekers van verzekeraars en aangesloten assurantiekantoren.

Reageer op dit artikel