nieuws

BAE Groep komt toch nog met eigen brommercampagne

Archief

Hoewel het er even op leek dat het er dit jaar niet van zou komen, is de BAE Groep er toch nog in geslaagd om een eigen campagne – met eigen premiestellingen – voor bromfietsverzekeringen samen te stellen. Risicodrager is Stad Rotterdam.

De tussenpersonen van de BAE Groep zetten al geruime tijd jaarlijks tienduizenden bromfietspolissen af. Dit jaar dreigde daar een eind aan te komen, doordat de Eindhovense groep het niet voor elkaar kreeg een alternatieve risicodrager te vinden voor de zich uit de bromfietsmarkt terugtrekkende Generali.
“Stad Rotterdam wil ons een jaar uit de brand helpen”, zegt BAE-directeur André Bastiaans, “Veel van onze tussenpersonen zijn erg Stad-Rotterdam-minded”.
Inmiddels zijn bij BAE door de aangesloten assurantiekantoren al meer dan 70.000 bromfietsplaatjes besteld. BAE heeft zelf op zo’n 100.000 bestellingen gerekend. Bastiaans verwacht een enorme productietoename vanwege het wegvallen van een groot aantal alternatieve risicodragers.

Reageer op dit artikel