nieuws

Backhuijs nieuwe directeur Cordares

Archief

Pieter Paul Backhuijs (59) is benoemd als algemeen directeur van Cordares Verzekeringsgroep. Hij is Jim de Boer (57) opgevolgd.

“Mijn contract met Cordares liep drie jaar en die zijn nu voorbij”, verklaart De Boer de benoeming van Backhuijs. “Ik blijf waarschijnlijk tot eind van het jaar als commercieel directeur verbonden aan Cordares om nog een aantal projecten af te ronden, zoals een aantal nieuwe producten. Daarnaast onderzoekt Cordares of het als sectoraal verzekeraar actief wil worden. We zijn nu vooral actief op het terrein van inkomensverzekeringen, maar wij willen ook objectverzekeringen gaan aanbieden”, aldus De Boer.
Backhuijs is sinds februari 2006 lid van de directie van Cordares Verzekeringen. Daarvoor is hij zestien jaar als interim-manager actief geweest en in die hoedanigheid vervulde hij diverse directiefuncties bij verschillende verzekeringsinstellingen.

Reageer op dit artikel