nieuws

AXA zet intermediair op de rails

Archief

Tien medewerkers van Univé-kantoor Het Platteland uit Twello genoten vorige maand van een weekendje Parijs, verdiend met ‘railmiles’ uit het RailPlan van AXA.

De relaties van het schadebedrijf van AXA kunnen door het sluiten van het Bedrijven Pakket kilometers sparen voor een tweedaagse stedentrip per Thalys naar Antwerpen, Brussel of Parijs. De pakketverzekering voor het midden- en kleinbedrijf kent drie categorieën: Bedrijfsmiddelen, Bedrijfsactiviteit en Aansprakelijkheid. Hoe meer categorieën een tussenpersoon verkoopt, hoe meer kilometers per spoor worden verdiend. Het Univé-kantoor had als eerste voldoende kilometers gespaard voor een weekendje weg.
Salesmanager Cees Neijenhof (links) en accountmanager Jouke Heringa van AXA stoppen de medewerkers van Het Platteland nog iets lekkers toe op Amsterdam CS.

Reageer op dit artikel