nieuws

AXA voert eigen verkorte gezondheidsverklaring in

Archief

Met een verkorte gezondheidsverklaring maakt AXA het mogelijk om digitale aanvragen voor het Verzekerd Hypotheekplan sneller te verwerken.

Tussenpersonen ontvangen binnen één werkdag een dekkingsbevestiging per mail. Hiervoor moeten ze de aanvraag voor het Verzekerd Hypotheekplan digitaal versturen, de verkorte gezondheidsverklaring gebruiken en een kopie van deze getekende verklaring mailen.
Voorwaarden voor het gebruik van deze verkorte gezondheidsverklaring zijn dat het verzekerd kapitaal bij overlijden minder bedraagt dan _ 160.000, dat het bedrag waarvoor premievrijstelling wordt verleend maximaal _ 2.500 is en alle vragen in de verklaring met ‘nee’ beantwoord zijn.
Digitaal aanleveren kan via de AXA offerteprogrammatuur, maar ook via het Nationaal Woonpakket van Èfdécé.

Reageer op dit artikel