nieuws

AXA vindt na twee jaar directeur Zorg

Archief

AXA heeft na twee jaar zoeken een algemeen directeur Zorg gevonden. Het is de van Nationale-Nederlanden afkomstige Jan van den Berg.

Van den Berg (36) begint op 1 juli aan zijn taak bij AXA. Als algemeen directeur Zorg wordt hij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de employee-benefitsproducten van AXA en treedt hij toe tot de Groepsraad. Pierre Lefèvre, voorzitter van die Groepsraad, legt na twee jaar zijn tweede functie, algemeen directeur Zorg ad interim, neer.
Van den Berg is afkomstig van Nationale-Nederlanden. Hij begon daar in 1995 als sectordirecteur Leven Particulier. Zijn laatste functie was regiodirecteur Noord-West, waar hij vorige week afscheid nam. Voor zijn ‘verzekeringsloopbaan’ werkte Van den Berg voor Coopers & Lybrand Corporate Finance.

Reageer op dit artikel