nieuws

AXA verlaagt TOPcar-tarieven

Archief

AXA heeft de WA- en cascopremies voor de TOPcar-autoverzekering, speciaal bestemd voor eigenaren van duurdere auto’s, verlaagd.

WA-verzekerden die ook een cascodekking bij AXA hebben, kunnen rekenen op een verlaging van het WA-tarief met 20%. Dat betekent dat de combinatiekorting die al op het personenautotarief werd toegepast, nu ook geldt voor het TOPcar-tarief.
Ook de cascotarieven gaan omlaag, met percentages die oplopen naarmate de cataloguswaarde van de auto stijgt. Voor auto’s met een cataloguswaarde tussen _ 75.000 en _ 100.000 geldt een premieverlaging van bijna 15%. Auto’s tussen _ 100.000 en _ 150.000 kunnen rekenen op een premieverlaging van bijna 24% en voor auto’s vanaf _ 150.000 wordt een premieverlaging van 25% toegepast.
Verder maakte AXA bekend voor glasschade voortaan ook te zullen samenwerken met automerkdealers die zijn aangesloten bij de Dealer Ruiten Service. Met Carglass en Autotaalglas bestond voor glasschade al een samenwerkingsovereenkomst.

Reageer op dit artikel