nieuws

AXA verlaagt autopremies en voert nieuw toptarief in

Archief

AXA Nederland verlaagt de premies voor de verzekering van stationwagens en grote gezinsauto=s (MPV=s). Ook is een Topcar-tarief ingevoerd.

De premieverlaging gaat 1 april in en bedraagt gemiddeld 10 tot 15% voor MPV=s en stationwagens. De premie voor de WA-verzekering daalt met maximaal 10% en die voor de cascoverzekering met ten hoogste 25%, aldus AXA. De verzekeraar vindt MPV=s en stationwagens, die 40% van het Nederlandse wagenpark beslaan, aantrekkelijke risico=s.
Topcar-tarief
Naast de premieverlaging heeft AXA een nieuw autotarief ingevoerd. Dit Topcar-tarief is bestemd voor eigenaren van duurdere auto=s vanaf _ 75.000.
Andere maatregelen die zijn genomen, zijn: verhoging van de instapkorting van 30% naar 50%, het optrekken van de combinatiekorting op WA- en cascodekkingen van 10% naar 17,5% en het schrappen van de toeslag voor cabrioletten en coupés.
Tot 1 januari 2007 biedt AXA twee van de vier aanvullende dekkingen (ongevallen inzittenden, schade-inzittenden, pechhulp Nederland en hulpverlening buitenland) op een verzekering van een stationwagen of MPV gratis aan.

Reageer op dit artikel