nieuws

AXA sluit vestigingen Rotterdam en Amsterdam

Archief

Medewerkers van de Rotterdamse en Amsterdamse vestigingen van verzekeraar AXA staat in het najaar van 2001 een verhuizing naar Utrecht te wachten.

In Utrecht bouwt AXA momenteel aan een gloednieuw hoofdkantoor aan de Graadt van Roggenweg, achter het Centraal Station van Utrecht. Het kantoor moet plaats gaan bieden aan 1.300 werkplekken. Via flexplekken denkt AXA dat aantal tot zeker 1.500 te kunnen oprekken.
Het kantoor is niet alleen bestemd voor de huidige medewerkers van AXA in Utrecht, maar ook voor de medewerkers van AXA Schade in Rotterdam en in Amsterdam. In Rotterdam zijn volgens AXA een kleine “vierhonderd fte” werkzaam; hoeveel medewerkers dat exact betreft, meldt AXA niet. In Amsterdam, bij AXA Schade Particulieren (het voormalige Guardian), werken nog eens honderd mensen. Gevolgen voor de werkgelegenheid heeft de verhuizing niet.
AXA sluit in het najaar van 2001 de gehuurde kantoren in Amsterdam en Rotterdam. De vestiging van AXA Leven in Den Haag blijft vooralsnog wel bestaan.

Reageer op dit artikel