nieuws

AXA Privé Pakket online te sluiten bij volmachtkantoren

Archief

Volmachtkantoren kunnen het Privé Pakket van AXA vanaf nu online aanbieden. Akkermans Van Elten biedt het pakket als eerste aan op de eigen site.

De pakketpolis kan onder eigen naam worden aangeboden. Opmerkelijk is dat – indien gewenst – producten van een andere verzekeraar in het Privé Pakket kunnen worden opgenomen. Die hoeven niet noodzakelijk op een ander terrein te liggen dan de categorieën die het pakket zelf al bevat (wonen, personen, verkeer en recreatie). “Wij zien dat volmachtkantoren de behoefte hebben om ook met andere partijen zaken te doen. Als een kantoor binnen ons pakket een ander product wil neerzetten, dan moeten wij die mogelijkheid bieden”, licht woordvoerster Monique Roedoe toe. Een andere mogelijkheid is dat het Privé Pakket wordt uitgebreid met een product dat AXA zelf niet biedt, zoals een uitvaartpolis.
De nieuwe dienst is in samenwerking met de Hofstaete Kennisgroep ontwikkeld. Andere aanvullende diensten zijn onder meer het ontwikkelen van een site in de huisstijl van het kantoor, een abonnement op nieuwsartikelen, een koppeling met het eigen administratiesysteem en een afgeschermde pagina per klant met inzage in zijn verzekeringsgegevens. Zo kunnen medewerkers van UMC St. Radboud in Nijmegen via Akkermans Van Elten in eigen omgeving polissen online raadplegen en sluiten.
Ineas
Inmiddels heeft ook Ineas een AXA-volmacht verkregen. De volmacht is verstrekt in het kader van een autopolis, waarvoor het risico in poolverband wordt gedragen door London (50%), AXA (25%) en de eigenrisicodrager van Ineas (25%).

Reageer op dit artikel