nieuws

AXA Leven doet proef met intranet

Archief

Levensverzekeraar AXA heeft voor het verzekeringsintermediair een speciaal intranet ontwikkeld.

Het AXA Servicenet draait vooralsnog op proef. Tussenpersonen kunnen met een gebruikersnaam en wachtwoord toegang krijgen tot het intranet.
Via het intranet kunnen adviseurs statusoverzichten van polissen opvragen, mutaties doorgeven, software van AXA downloaden, materiaal bestellen en een ‘bibliotheek’ inzien met veel gestelde vragen over producten en thema’s.
Na een korte dagcursus nemen acht tussenpersonen deel aan de AXA-proef. Het gaat om adviesbureau Lagerweij en Potter (Amersfoort), Guijt Verzekeringen (Gendt), Heythuysen (Melick), PSL Financiële Adviesgroep (Eindhoven), Hypotheek Visie (Utrecht) en De Hypotheker (Almere, Groningen en Zaandam). De testfase duurt tot 15 juni, daarna krijgen meer tussenpersonen toegang.
Anton Peeters (2e van rechts) en Robert de Zeeuw (uiterst rechts) overhandigen de instructiemap aan de eerste gebruikers van het AXA Servicenet: Roberto Trouwborst en Elly Schoonderbeek van adviesbureau Lagerweij en Potter.

Reageer op dit artikel