nieuws

AXA koppelt prijzen aan pensioenproductie

Archief

AXA Leven is gestart met een verkoopactie rond het Bedrijven Pensioenfonds. De best producerende kantoren wacht een weekeinde in een Nederlands, Engels of Schots kasteel.

Onder invloed van het nieuwe productthema ‘toekomstvoorzieningen’ heeft AXA Leven zijn verkoopmateriaal in een nieuw jasje gestoken. De productbrochures voor het Bedrijven Pensioenfonds, Privé Pensioenfonds en Privé Lijfrentefonds zijn vernieuwd.
Rond het Bedrijven Pensioenfonds – een collectieve pensioenregeling op beschikbare premiebasis – is AXA een verkoopactie begonnen. Het startschot werd op de beurs Geldzaken gegeven; de actie loopt tot 30 november. AXA voorziet het met hem samenwerkende intermediair van verkoopmateriaal.
Op basis van nieuw geproduceerde jaarpremies (plus 10% van een koopsom) maakt AXA een ranglijst op van de beste kantoren. De drie hoogst scorende tussenpersonen winnen een weekeinde in een Engels of Schots kasteel. Hoe hoger de productie, hoe verder weg de reis zal gaan.
Voor die kantoren die tot 20 maart nog geen enkel Bedrijven Pensioenfonds-contract hadden gesloten, wordt een aparte lijst bijgehouden. In deze categorie zijn twee prijzen te vergeven. Tevens wordt de leider van het tussenklassement (peildatum 25 juli) getracteerd op een weekeinde in een kasteel op eigen bodem.

Reageer op dit artikel