nieuws

AXA introduceert vast tarief voor ‘boodschappenauto’

Archief

Speciaal voor bezitters van een tweede auto die voornamelijk wordt gebruikt als ‘boodschappenauto’ komt AXA met een nieuwe verzekering: de Shopcar.

Deze polis kan worden gesloten als de ‘eerste’ auto van een verzekerde op een AXA Privé Pakket is verzekerd. De Shopcar is een autoverzekering tegen een vast tarief, dus zonder bonus-malusregeling. Verder gelden enkele aanvullende voorwaarden. Zo moet de verzekeringnemer minimaal 24 jaar oud zijn, geldt een maximum kilometrage van 15.000 km en dient de regelmatige bestuurder minimaal vijf jaar over een rijbewijs te beschikken.
BM-Beschermer
Als extra optie bij de normale autoverzekering (binnen het Privé Pakket en het onlangs gelanceerde Topcar) kan nu ook bij AXA een BM-Beschermer worden bijgesloten. Verzekerden kunnen hiermee eenmaal per jaar een schade claimen, zonder dat dit leidt tot een terugval op de bonus-malusladder.
De premie van de BM-Beschermer bedraagt 10% van de brutopremie van de autopolis. Bezitters van een MPV of stationwagon die voor 1 april een BM-Beschermer aanvragen, krijgen gedurende een jaar 100% korting.

Reageer op dit artikel