nieuws

AXA geeft bonus aan nieuwe VHF-klanten

Archief

Klanten die bij AXA het Verzekerd Hypotheek Fonds (VHF) sluiten, krijgen tijdelijk e 450 cadeau. AXA wil zo voor eind dit jaar nog 2.400 VHF-polissen binnenhalen.

De ‘eindejaarsuitkering’ wordt in de laatste week van 2004 overgemaakt aan de verzekerde. De actie wordt ondersteund met advertenties en een actiemailing voor het intermediair. Voor de actie moet een formulier worden ingevuld, dat beschikbaar is op AXA Supportweb.
Het VHF is een beleggingspolis die kan worden gesloten in combinatie met elke hypotheek en elke geldverstrekker. De premie kan worden ‘veiliggesteld’ in het Verzekerd Rendement Depot (met bodemrendement) en het Garantie Plus Depot (bodemrendement gegarandeerd 3%). Daarnaast kan worden gekozen uit de andere AXA-beleggingsfondsen.
“De actie geldt zo lang de voorraad strekt”, zegt woordvoerder Jeroen Brouwers. Die voorraad is ongeveer 2.400 polissen groot. “Je moet toch een bepaald aantal polissen sluiten voor het winstgevend wordt.” De aan hypotheken gerelateerde omzet van AXA is dit jaar tot nu toe 48% hoger dan in de eerste tien maanden van 2003. De lijfrenteproductie staat voorlopig op een plus van 138%.

Reageer op dit artikel