nieuws

AXA

Archief

Via het vernieuwde extranet Supportweb van AXA kunnen tussenpersonen nu online nieuwe schadeverzekeringen aanvragen en mutaties doorvoeren. Gegevens worden direct in de backoffice verwerkt. Ook de acceptatie verloopt automatisch: er wordt direct een polisnummer verstuurd.

Goudse/GMAC
De Goudse verkoopt sinds 1 juli hypotheken van GMAC onder de naam Maatwerk (Plus) Hypotheek. Het product kent ruimere acceptatiemogelijkheden en een scherp basistarief dat afhankelijk is van het risicoprofiel van de klant. De Goudse sloot vorig jaar voor e 450 mln aan hypotheken.
Nedfin/Hypotheekshop
Het Nederlands Financieel Instituut (Nedfin) gaat samenwerken met De Hypotheekshop. De 185 franchisenemers gaan het vermogensadviesproduct Rendementrekening van BinckBank verkopen, dat geautomatiseerde ondersteuning biedt bij het beheren van een beleggingsportefeuille.
Actie GMAC
Tot en met 21 september houdt GMAC Hypotheken de ‘Zinderende Zomer Actie’. In deze periode worden geen renteopslagen van 0,1% berekend voor hypotheekaanvragers met een tijdelijk, variabel, buitenland of WAO-inkomen.

Reageer op dit artikel