nieuws

Avéro Zorg/fonds

Archief

Avéro Zorg biedt haar relaties binnenkort de mogelijkheid een ziekenfondsverzekering te sluiten. Er wordt geen eigen ziekenfonds opgericht, want Avéro Zorg zal op dit vlak gaan samenwerken van Achmea-concerngenoot Het Groene Land. De ziekenfondsdekking zal overigens wel onder eigen label worden aangeboden.

Ziektewet
In de week van 21 t/m 27 september wordt een klachtenlijn opengesteld, waar mensen hun ervaring met de ‘afschaffing’ van de ziektewet kwijt kunnen. Het telefoonnummer 020-618.10.07 staat hiervoor open tussen 9.00 en 18.00 uur, ook zondags. De organisatie is in handen van de FNV, het Breed Platform Verzekeringen en de Nationale Commissie Chronisch Zieken.
Stad Rotterdam
Ziektekostenverzekerden van Stad Rotterdam en Woudsend hoeven in het algemeen niet langer de apothekernota’s voor te schieten. Het concern heeft zich aangesloten bij het Orca-systeem. Eigen bijdragen en nota’s die betrekking hebben op homeopatische middelen blijven voor rekening van de klant’.
Anoz Groningen
Anoz heeft een verzekeringswinkel geopend in Groningen, Herenstraat 92. Het is de negende verzekeringswinkel van Anoz. Het eerste elftal van FC Groningen, waarvan Anoz hoofdsponsor is, verzorgde de symbolische aftrap.
ONVZ
Op 4 oktober opent ONVZ haar nieuwbouw in Houten. Tijdens het feestprogramma zal er een forumdiscussie zijn met Michael van Praag (Ajax), Hans Wiegel als politicus en Dick van Boven (ONVZ). Het thema (‘De beste’) zal worden bewaakt door tv-presentator Mart Smeets.

Reageer op dit artikel