nieuws

Avéro zet losse bedrijvenpolis om naar Zaken Zeker Plan

Archief

Met ingang van de prolongatie van oktober gaat Avéro Achmea van start met het converteren van losse brandbedrijven- en avb-verzekeringen naar het Zaken Zeker Plan (ZZP). Zakelijke klanten kunnen daardoor maximaal 8% premiekorting krijgen.

Complicerende factor hierin is echter wel dat op de losse bedrijfsmatige brandproducten een deel milieuschade is meeverzekerd; dit is echter niet het geval voor de brandproducten in het ZZP. Daarom komt er een extra clausule bij, waarin voor de betreffende klant nog een jaar gratis milieudekking wordt gegarandeerd. Na dit jaar moet deze dekking, indien gewenst, apart worden bijverzekerd. Avéro zal overigens ook de losse particuliere verzekeringen (opstal, inboedel of avp) met ingang van de eerstvolgende prolongatie converteren, en wel naar het Comfortplan.
Onderverzekering
De verzekeraar is daarnaast een actie gestart voor tussenpersonen die aangesloten zijn op ZZP-online. Om de aandacht te vestigen op het gevaar van onderverzekering krijgen zij de mogelijkheid relaties een gratis taxatie aan te bieden van bedrijfsinventaris en opstallen. Als er een contract wordt afgesloten op basis van het getaxeerde bedrag, neemt Avéro de kosten van de taxatie voor zijn rekening. De taxaties worden uitgevoerd door PD&W Taxaties of Lengkeek, Laarman & De Hosson. De actie loopt tot en met 19 maart volgend jaar en is alleen geldig voor nieuwe verzekeringsaanvragen.
Overigens claimt Avéro dat sinds het Zaken Zeker Plan-online is uitgebreid met klusbedrijven, aannemers en installatiebedrijven het aantal offerteaanvragen via internet is verdubbeld.

Reageer op dit artikel