nieuws

Avero past aflossing scheepshypotheek aan

Archief

Tijdens de watersportbeurs Hiswa komt Avéro Achmea met de 50 % aflossingsvrije scheepshypotheek.

Het aflossingsvrije gedeelte van de scheepshypotheek wordt opgetrokken naar 50%(was 25%). Deze aanpassing maakt duurdere schepen bereikbaar voor een grotere groep watersportliefhebbers, stelt Avéro.
Tijdens de watersportbeurs die tot en met maandag duurt, besteedt Avéro Achmea veel aandacht aan innovatie en veiligheid. Op de stand van de verzekeraar worden door beveiligingsbedrijven Multimill en Risk Vision demonstraties verzorgd met zogeheten track & tracesystemen. Deze diefstal/opsporingsmodule is uit te breiden met verschillende extra opties zoals een waarschuwingssysteem bij een man over boord, brand- en gasdetectie en inbraakdetectie.
Klanten krijgen tijdens de Hiswa een korting van _ 200 op de basismodule (CombiCom Track & Trace) bij het afsluiten van een watersportverzekering of scheepshypotheek. Bij het afsluiten van een watersportverzekering en een scheepshypotheek is de basismodule gratis.

Reageer op dit artikel