nieuws

Avéro: ‘Nadruk op Schade en aov’

Archief

“Was 2007 vooral een intern jaar, in 2008 gaan we ons nadrukkelijk aan het intermediair presenteren met een aantal nieuwe producten”, aldus Conrad Rombout, directeur divisie Intermediair van Avéro Achmea.

"Het komende jaar gaan we echt invulling aan het vernieuwde Avéro Achmea geven met als speerpunten schade en aov", zegt Rombouts in zijn nieuwjaarsboodschap. "Medio 2008 introduceren we het sterk verbeterde particuliere schadepakket met daarin bijvoorbeeld ook een product vergelijkbaar met de Interpolis Buiten De Deur-verzekering. We hopen al eerder de vernieuwde Avéro Achmea AOV te introduceren, inclusief digitaal offerte- en aanvraagsysteem. Hetzelfde geldt voor een aangescherpte overlijdensrisicoverzekering."
"Eind dit jaar moet het intermediair een goed beeld hebben van het nieuwe Avéro Achmea. Op dat moment hebben we er ook alles aan gedaan om Avéro Achmea meer smoel te geven. Niet alleen qua producten, maar ook qua merkbeleving. Dat laatste doen we eerst intern, dan richting intermediair en ten slotte naar de klant toe. Het traject met reclamebureaus, is al ingezet."

Reageer op dit artikel