nieuws

Avéro komt met Werkmaterieel Service Pakket

Archief

Avéro Achmea introduceert het Werkmaterieel Service Pakket (WSP), een combinatie van een all-riskswerkmaterieelverzekering en een tracking- & tracing-pakket.

Klanten die over een dergelijke verzekering beschikken, ontvangen een premiekorting tot 20%. De dekking bij diefstal en verduistering is uitgebreid. Zo is er geen sprake van een eigen risico bij diefstal en wordt inhuur van een vervangende machine volledig vergoed. Tevens wordt vijf jaar eigen gebrek- en vijf jaar nieuwwaardedekking geboden.
Onder het tracking- & tracing-pakket wordt onder meer verstaan: de inbouw van een tracking- & tracing-unit, automatische positiebepaling bij diefstal, automatische digitale aangifte bij politie en opsporing en veiligstellen van het gestolen object.
De afgelopen drie jaar zijn meer dan duizend machines gestolen, meldt Avéro. Dit komt neer op een schadelast van _ 23 mln. Veel van deze machines verdwijnen richting Oost-Europa. Vooral minigraafmachines, graaf- en laadcombinaties en compressoren blijken diefstalgevoelig.

Reageer op dit artikel