nieuws

Avéro komt met specifieke autopolis voor dertigplussers

Archief

Avéro Achmea heeft een autoverzekering op de markt gebracht voor automobilisten boven de dertig. “Zij zijn vaker op de weg, vervangen regelmatig hun auto en hebben meer kans op kleine ongelukken”, aldus directeur Rob ter Mors van Avéro.

Deze groep, waarin veel ondernemers zitten, rijdt elke dag gemiddeld 49 kilometer en de gemiddelde reistijd is 68 minuten.
Deze Auto Xcellentverzekering kent een bonusladder met een snelle opbouw en een maximale korting tot en met 80%. Hierbij maakt het niet uit of de bestuurder zakelijk of privé rijdt.
Verder wordt er rekening gehouden met de vele diesel- of lpg-auto’s die na drie jaar de particuliere markt instromen en dan veel minder kilometers gaan rijden. Na vier jaar vervalt ook de de diesel- of lpg-toeslag.
No-claimbeschermer
De no-claimbeschermer is een optie. Als de verzekerde hiervoor kiest, gaat de eerste schade niet van de no-claimkorting af. Er is een eigen risico van _ 135 (ook voor auto’s in het dure segment). Voor auto’s met een cataloguswaarde tot _ 60.000 is er in het eerste jaar een standaard nieuwwaarderegeling.
Het mobiele navigatiesysteem is tot _ 500 standaard meeverzekerd.

Reageer op dit artikel