nieuws

Avéro introduceert nieuwe pakketpolis

Archief

Avéro Achmea heeft met het Comfort Plan een nieuwe pakketverzekering geïntroduceerd. Nieuw zijn onder meer de kortingsregeling en vervangend vakantieverblijf in natura (caravan).

Het Comfort Plan kent achttien verschillende verzekeringen, verdeeld in de rubrieken wonen, aansprakelijkheid en rechtshulp, verkeer, medisch en recreatie. Hoe meer rubrieken vertegenwoordigd zijn in het gesloten pakket, hoe meer premiekorting de klant krijgt. De korting is maximaal 8%.
Daarnaast wordt voor de inboedelverzekering een nieuwe regio-indeling toegepast en krijgen verhuizende verzekerden bij Budget Rent a Car 15% korting op het huren van een (verhuis)auto of 25% korting op het verhuistarief van een door Avéro geselecteerd verhuisbedrijf. Een korting van 25% op de inboedelpremie is er voor verzekerden wier woning het Certificaat Veilig Woning of een Borg Certificaat Woningbeveiliging heeft ontvangen.
In de Caravan- en Kampeeruitrustingverzekering is een dekking opgenomen voor een vervangende caravan voor een periode van maximaal drie weken. Verder is geen losse brandverzekering meer af te sluiten; per prolongatiedatum worden alle bestaande brandverzekeringen omgezet naar een uitgebreide verzekering.
Een aantal tussenpersonen heeft van Avéro een speciaal ontwikkelde theedoos ontvangen ter promotie van het Comfort Plan.
Een doos met 18 soorten thee symboliseert ‘het warme gevoel van Comfort’

Reageer op dit artikel