nieuws

Avéro breidt aantal volmachten uit

Archief

Avéro Achmea kent de laatste maanden een forse groei van het aantal volmachten. Belangrijkste oorzaak hiervan is de snel groeiende inkomensmarkt.

Vooral na de zomer verwacht Avéro een forse groei van deze markt in verband met de expiratie van een groot aantal verzuimcontracten.
Behalve volmachtverlening op inkomensgebied vindt ook een sterke uitbreiding plaats van het aantal volmachten Schade, meldt Avéro. Tot de nieuwe relaties behoren Twenvo, Dekavass, Ecodass, AGN, Cumela en Klap-Des Bouvrie & Bredius. Deze maand wordt ondertekend door Thoma, Multisafe en Unirisk.
Naast de nieuwe relaties wordt ook binnen de bestaande volmachten uitgebreid. Boelaars en Lambert, Ymaro, Scharenborg en Rijckenberg, Heinenoord, Van Lanschot en Kettlitz en Deenik breiden hun schadevolmacht uit met inkomensverzekeringen.
Op de voorgrond, v.l.n.r. Jaap de Louw (Avéro) en Dirk-Jan Dijkstra (Boelaars en Lambert). Achter hen v.l.n.r. Paul Vreeburg (Avéro), Danny Monjé (Boelaars en Lambert), Marjolein Groot (Avéro) en Lex Moerings (Boelaars en Lambert).

Reageer op dit artikel