nieuws

Avéro actief met uitbreiding volmachten

Archief

Avéro Achmea kent een forse stijging van het aantal volmachten

Belangrijkste oorzaak hiervan is de snel groeiende inkomensmarkt. Vooral na de zomer verwacht Avéro een uitbreiding van deze markt in verband met de expiratie van een groot aantal verzuimcontracten. Naast volmachtverlening op inkomensgebied vindt ook een sterke uitbreiding plaats van het aantal volmachten Schade. Tot de nieuwe relaties behoren Twenvo, Dekavass, Ecodass, AGN, Cumela en Klap-Des Bouvrie & Bredius. Deze maand wordt ondertekend door Thoma, Multisafe en Unirisk. Naast de nieuwe relaties wordt ook binnen de bestaande volmachten uitgebreid. Boelaars en Lambert, Ymaro, Scharenborg en Rijckenberg, Heinenoord, Van Lanschot en Kettlitz en Deenik breiden hun schadevolmacht uit met inkomensverzekeringen.

Reageer op dit artikel