nieuws

Avéro Achmea start met Ondernemerssignalen

Archief

Avéro Achmea is gestart met een elektronische nieuwsbrief voor ondernemers. De wekelijkse nieuwsbrief biedt onder meer actuele nieuwsberichten over fiscaliteiten, financiële planning en pensioen. Het met Avéro samenwerkende intermediair kan deze nieuwsbrief met eigen naam geautomatiseerd versturen aan MKB-relaties. Ondernemerssignalen bevat zes tot acht nieuwsberichten. De berichtgeving moet concreet iets toevoegen aan de dagelijkse bedrijfsvoering van de ondernemer. De redactionele inhoud ligt, in opdracht van Avéro, bij uitgeverij Kluwer. Ook andere informatieleveranciers, zoals het tijdschrift De Zaak, leveren nieuwsberichten aan. 

De nieuwsbrief is gratis. “Met deze nieuwsbrief willen wij investeren in het MKB en ons duidelijk profileren als MKB-verzekeraar”, aldus woordvoerder Bertwin Tiemersma. Avéro Achmea start nu met een drie maanden durende proef onder tweeduizend ondernemers. Iedereen kan zich via de site www.ondernemerssignalen.nl aanmelden voor de nieuwsbrief. Ook andere verzekeraars kunnen de nieuwsbrief afnemen. “Zij krijgen er dan wel het Avéro-logo bij.”

Reageer op dit artikel