nieuws

Avéro Achmea biedt bedrijven toegang via online polismodule

Archief

Binnen 48 uur de polis op de mat; volgens Avéro Achmea is dat mogelijk met de nieuwe elektronische polisaanvraagmodule van het Zaken Zeker Plan (ZZP) voor het intermediair.

Avéro verwacht op korte termijn driehonderd tussenpersonen aan te sluiten op de online module. De online versie voor particuliere schadeverzekeringen was al enige tijd operationeel.
De verzekeraar claimt dat het invoeren van gegevens via ZZP online 75% sneller gaat. “Avéro heeft het systeem goed afgestemd op het intermediair. Hierdoor is het offerteaanvraagtraject aanzienlijk vlotter geworden”, zegt Rijkele Dijkstra, directeur van Dijkstra Assurantiën in Leeuwarden. Zijn bedrijf heeft onder meer een website in de lucht die op dit terrein diverse mogelijkheden biedt.
Aanvraag overnemen
Avéro heeft de beschikking over gespecialiseerde medewerkers (frontoffice) die het intermediair kunnen assisteren bij verzekerings- en offerteaanvragen die niet standaard zijn; bijvoorbeeld bij hoge verzekerde sommen. Deze medewerkers hebben de mogelijkheid om mee te kijken met de tussenpersoon en de aanvraag eventueel over te nemen.
De basis van ZZP Online bestaat uit zes rubrieken: Brand, Aansprakelijkheid, Milieuschade, Verkeer, Rechtsbijstand en Medische verzekeringen.

Reageer op dit artikel