nieuws

Autotelex gaat samenwerken met Centraal Beheer

Archief

Eind september of begin oktober van dit jaar tekenen Centraal Beheer en Autotelex, taxatiebureau voor personen- en bedrijfswagens, een samenwerkingscontract.

Een mantelcontract tussen Autotelex en Achmea is reeds getekend. Bundeling van diverse datagegevens moet een snellere en dus goedkopere taxatie bewerkstelligen. Nieuw hierbij is de koppeling van de Autotelex-bestanden met de bestanden van het RAI Data Center (RDC).
Het proces verloopt als volgt: de klant geeft het kenteken en de meldcode van het desbetreffende voertuig door aan Centraal Beheer. Via Atriserve wordt het kenteken en de meldcode doorgestuurd naar het kentekenregister van het RDC Datacentrum. Deze informatie wordt gekoppeld aan de gegevens van Autotelex, waardoor inlichtingen over het merk/model, de optie(pakketten), de historische cataloguswaarde en de technische gegevens direct beschikbaar zijn.

Reageer op dit artikel