nieuws

Autopremies acuut omlaag via SmartOffice en Verzekeruzelf.nl

Archief

De premie voor autoverzekeringen die zijn gesloten bij tussenpersonen die gebruikmaken van internetapplicatie SmartOffice, is per direct met 6% verlaagd. Dat geldt ook voor klanten van Verzekeruzelf.nl.

Voor zogeheten mpv’s of stationwagons daalt de premie met 15%. “De premieverlaging is één van de voordelen van het direct opzegbaar zijn van de via het digitaal dossier gesloten verzekeringen”, zegt Ab Flipse. Hij levert met zijn bedrijf Condist in samenwerking met volmachtbedrijf Intrasurance de applicatie SmartOffice. “Er werken nu zo’n tachtig kantoren mee.”
Met de applicatie kunnen tussenpersonen op hun website de mogelijkheid bieden om direct een polis te sluiten. Dat gaat via een link naar www.smartdirekt.nl. Dit kost bij aanvang _ 750 en daarna maandelijks _ 150. Daarnaast is er de duurderde optie SmartLabel, waarbij de tussenpersoon een eigen site krijgt. Voorbeelden daarvan zijn Zekerokee.nl (met chatfunctie) en Polisdigitaal.nl.
De autopolissen worden via SmartOffice ondergebracht bij Intrasurance, die de premies op de eigen site Verzekeruzelf.nl met dezelfde percentages heeft verlaagd. Intrasurance heeft volmachten van onder meer AXA, London, Delta Lloyd en Fortis ASR.

Reageer op dit artikel