nieuws

Autopreisagentur

Archief

Intermediairbedrijf Fpoint in Lelystad is een samenwerkingsverband aangegaan met het online autobedrijf Autopreisagentur.

Hierdoor kan een consument via de website www.autopreisagentur.nl niet alleen online een auto bestellen, maar deze nagenoeg gelijktijdig met één druk op de knop verzekeren en/of financieren. De auto kan direct in dekking worden genomen en de polis is binnen een minuut beschikbaar. Er wordt geen opslag bij maandbetaling toegepast, er zijn geen poliskosten en de verzekering is per dag opzegbaar.
Klanten van Autopreisagentur ontvangen na bestelling van hun auto een collectiviteitscode, waarmee zij op alle op de website aangeboden verzekeringen (wonen, vervoer, oldtimers, ongevallen, recht/aansprakelijkheid, reis, studenten, recreatie en uitvaart) een korting ontvangen van gemiddeld 8%. Fpoint werkt hiervoor samen met Intrasurance. Risicodragers zijn AXA, London, Elvia, Unigarant, Monuta, DAS Reaal en Winterthur.

Reageer op dit artikel