nieuws

Auto in assortiment Postbank

Archief

Postbank voegt binnenkort autoverzekeringen toe aan het assortiment. Dat voornemen werd vorige week, tijdens een ING-symposium voor investeerders, bekendgemaakt door NN-directievoorzitter Ludo Wijngaarden.

Postbankdirecteur Hans Hagenaars bevestigt desgevraagd de plannen voor het in de markt zetten van autoverzekeringen: "Wanneer en zelfs óf we dat zullen doen, is echter nog niet bekend. De komende maanden zal dat duidelijk worden." Volgens Hagenaars kijkt Postbank specifiek naar producten die goed via internet zijn te verkopen en is de autoverzekering daar een voorbeeld van. De zakelijke afweging is echter moeilijker dan een jaar geleden, stelt Hagenaars. "De marges in deze markt staan onder druk. Dat is onze grootste aarzeling. Als we het doen, ligt het zeer voor de hand om gebruik te maken van het bestaande apparaat van een van de ING-bedrijven, bijvoorbeeld Nationale-Nederlanden. Daarmee kunnen wij de kosten drukken." Het assortiment verzekeringen dat de Postbank momenteel voert, bestaat uit reis-, inboedel-, woonhuis-, aansprakelijkheids-, rechtsbijstands- en overlijdensrisicoverzekeringen.Voor dit laatste product loopt een speciale actie: wie voor 30 april een overlijdensrisicoverzekering bij Postbank sluit, ontvangt uiterlijk op 15 juni ? 50 premie retour. Hans Hagenaars: "Marge is onze grootste aarzeling."

Reageer op dit artikel