nieuws

Audalet moderniseert letselschadesoftware

Archief

Vanaf eind september is een gemoderniseerde versie van het letselschadeberekeningsprogramma A-Letsel (Audalet) beschikbaar. Leverancier ABZ zal een aantal introductiebijeenkomsten voor gebruikers houden.

A-Letsel 5.0 kent geheel vernieuwde schermen. “De schermopbouw met tabbladen en boomstructuren zorgt ervoor dat de gebruiker altijd het overzicht in de berekening behoudt. Hierbij wordt nauw aangesloten bij hetgeen de gebruiker uit andere Windows-programma’s gewend is”, aldus ABZ.
Audalet werd eind jaren tachtig opgezet door enkele verzekeraars en is tegenwoordig een algemeen aanvaard rekenprogramma. Dat laatste is mede te danken aan de breed samengestelde Commissie van Advies.
Tot januari 2005 vormen zowel 4.3 als 5.0 officiële versies van A-Letsel. “Iedereen kan dus in zijn eigen tempo de overstap maken”, meldt ABZ, die eraan toevoegt dat vanaf tabelversie 1-1-2005 de updates alleen nog voor 5.0 verschijnen.
Voor meer informatie kan men terecht op de internetsite www.brancheinitiatieven.nl/a-letsel.

Reageer op dit artikel