nieuws

Attentiv (Fortis) houdt competitie voor startende ondernemers

Archief

Attentiv, de franchiseorganisatie van Fortis, houdt een competitie voor startende ondernemers in de financiële dienstverlening.

Geïnteresseerde assurantieadviseurs die een eigen bedrijf willen opzetten, kunnen zich tot 18 juni aanmelden voor deelname via www.ondernemerscompetitie.nl. Voorwaarde is dat aankomende ondernemers een (vernieuwend) idee hebben op het gebied van marketing, informatietechnologie en diensten/producten of een combinatie hiervan. “Belangrijk is dat het idee uniek, innovatief en commercieel haalbaar is”, aldus Attentiv.
De winnende inzending wordt beloond met een driejarig starters-pakket, waaronder een startkapitaal van _ 12.500 en diensten of producten van acht ondersteunende businesspartners.
De deelnemers worden geselecteerd in vier rondes. De eerste selectie heeft plaats op basis van de inschrijvingsformulieren, de tweede op 21 juli naar aanleiding van een workshop en de derde na een sessie op 6 oktober met de businesspartners. De vierde en laatste schifting heeft plaats na bespreking van het ingezonden businessplan op twee bijeenkomsten, waarna op 23 november de winnaar bekend wordt gemaakt.

Reageer op dit artikel