nieuws

Attentiv biedt tussenpersonen nu ook een modulair concept

Archief

Attentiv (Fortis ASR), dat tot nu toe een franchiseformule en het concept Attentiv Services (proefperiode van twee jaar) kende, biedt het intermediar nu ook een modulair concept.

Reden voor het toevoegen van ondersteuning in modules is volgens directeur Peter Aarden dat het intermediair behoefte had aan zo’n concept. “We merken dat kantoren meer flexibiliteit willen in de dienstverlening. Voorheen was er alleen de keuze om je, eventueel na een proefperiode, aan te sluiten bij de franchiseformule of helemaal niet met ons samen te werken.”
In de nieuwe formule kan een BasisPakket worden afgenomen voor _ 200 per maand, waarbij de overeenkomst in het eerste jaar op elk moment kan worden opgezegd, met een opzegtermijn van een maand. Na het eerste jaar wordt de overeenkomst telkens met een jaar verlengd, tenzij minimaal twee maanden tevoren wordt opgezegd. Bij het BasisPakket wordt viermaal per jaar de complete bedrijfsvoering doorgelicht door een consultant van Attentiv. Verzekeringszaken worden daarbij buiten beschouwing gelaten.
Modules
Al dan niet in combinatie met het pakket kan een aantal modules worden afgenomen. Daaronder zijn opleidingen (Attentiv Academy) en backofficeondersteuning (via Risk Assuradeuren in Houten). Daarnaast is er een internetmodule en – vanaf maart- het online administratiepakket VerzekeringsOffice.
Met BDO, Bureau D&O en Haasnoot & Adriaanse zijn afspraken gemaakt over het afnemen van hun diensten binnen de module Multi Business Plan.
Aangesloten kantoren hoeven niet onder Attentiv-label te werken. Willen zij dat toch, dan kunnen zij de module Merk & Huisstijl afnemen. Attentiv telt nu 45 deelnemers; eind dit jaar wil Aarden er 75 hebben.

Reageer op dit artikel