nieuws

Atriserv stuurt prijswinnaar op reis

Archief

Mevrouw C. van der Stap uit Amersfoort is de allereerste winnaar van de prijsvraag op de Verzekeringsboulevard van Atriserv op Internet.

Van der Stap was een van de ongeveer honderd deelnemers die afgelopen maand deelnamen aan de verzekeringswedstrijd op deze virtuele boulevard. Dat is niet zo’n hoog aantal, aangezien de website sinds de start op 15 januari is bezocht door een kleine vierduizend consumenten. Mevrouw Van der Stap ontving een cheque ten behoeve van een reis naar Tunesië voor twee personen.
Op de Verzekeringsboulevard (http://verzekeringsblv.atriserv.nl) zijn hyperlinks met websites van intermediairverzekeraars te vinden. Tijdens deelname aan de interactieve prijsvraag op de boulevard worden bezoekers spelenderwijs langs deze sites geleid. De Verzekeringsboulevard is gebouwd door The Kitchen Interactive Productions.
Inmiddels is op de boulevard een nieuwe prijsvraag van start gegaan. Wie deze speurtocht tot een goed einde brengt, dingt mee naar een reis voor twee personen naar de Algarve in Portugal. Op 5 april wordt de winnaar hiervan bekendgemaakt.
Winnares C. van der Stap heeft het glas samen met (v.l.n.r.) G.E. Broekhof (The Kitchen), Dirk van Kappen (Atriserv) en R. Evers (The Kitchen).

Reageer op dit artikel