nieuws

AssurMada hijst de oranje vlag

Archief

Er zijn nog minder dan drie maanden te gaan voordat de AssurMada 2006 van start gaat. De editie van dit jaar zal in het teken staan van de kleur oranje.

Voor wie het nog steeds niet weet: de AssurMada is de jaarlijkse zeiltocht voor assurantiebranchegenoten naar het Engelse Lowestoft. Dit jaar beleeft het evenement de negende editie; het vertrek is op donderdag 8 juni en maandag 12 juni wordt iedereen weer terug in vaderlandse wateren verwacht.
De deelnemerslijst telt inmiddels alweer vijftien schepen. Wie wil meezeilen in juni moet dus snel zijn, want het aantal deelnemers is beperkt tot 25. Belangstellenden kunnen zich tot 25 mei aanmelden via www.assurmada.nl.
Zoals altijd hult organisator Jean van Oosterhout zich in nevelen over de inhoud van het programma dat aan de overkant van de Noordzee aangeboden zal worden. Duidelijk is dat ook deze keer weer tweemaal het ontbijt en eenmaal het diner gesponsord wordt. “Over de details kunnen nog geen mededelingen worden gedaan”, laat Oosterhout desgevraagd weten. Wel wil hij kwijt dat de AssurMada 2006 in het teken zal staan van het WK voetbal. “Wij dagen de deelnemers uit om de Britten te laten zien wat de kleur oranje inhoudt.” De deelnemende AssurMada-schepen mogen, naast de driekleur, dan ook oranje vlaggen voeren. Binnenkort verschijnt op de AssurMada-site meer informatie over de invulling van het programma.
(foto: Remco Dolman).

Reageer op dit artikel