nieuws

Assurantiekantoor Verbossen in Oss wordt Taylor Mates

Archief

Het assurantiekantoor Verbossen Oss, eigendom van Peter Taylor Parkins, doopt de naam om in Taylor Mates. Niet alleen de naam verandert, ook zijn vestigingen geopend in Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch.

De naam Taylor Mates werd vorige week onthuld door de oud-voetballers Yoeri Mulder en Marc van Hintum. In een nagebootste aflevering van Voetbal Insite werd de naam gepresenteerd aan relaties van het bedrijf.
De naamswijziging is volgens het bedrijf een bewuste keuze. Een van de redenen is de toetreding van Bart van Helvoort tot de directie. Van Helvoort is al zeven jaar verbonden aan het kantoor in Oss en is nu medevennoot geworden.
Start
Taylor Parkins startte in 1990 samen met Theo Verbossen het assurantiekantoor in Oss. Zes jaar geleden nam hij volgens afspraak het kantoor in Oss over. Verbossen zelf bleef actief in Uden en Veghel & Nistelrode. Taylor Parkins handhaafde ook volgens afspraak de naam Verbossen.
Begin dit jaar gaf Taylor Parkins nog aan dat hij geen behoefte had om de naam te wijzigen. Aanleiding voor die uitspraak was een verschil van mening tussen Theo Verbossen en de toenmalige medevennoot van het kantoor Verbossen Veghel & Nistelrode, Paul Kramer. Dit leidde er toe dat Kramer in Eindhoven onder een andere naam doorging.
Met de toetreding van Bart van Helvoort is het volgens Taylor Parkins tijd om de naam wel te veranderen. Sponsor
Taylor Mates telt achttien medewerkers die 2.500 particuliere en 800 zakelijke klanten bedienen. Verder sponsort het bedrijf de voetbalclubs TOP Oss en FC Den Bosch.
helpen Bart van Helvoort (tweede van links) en Peter Taylor Parkins met de onthulling van het nieuwe logo.

Reageer op dit artikel