nieuws

Assurantiekantoor Eerdmans opent vestiging in Duitsland

Archief

De eenwording van de Europese markt en de toenemende belangstelling van onze oosterburen voor Nederlandse pleziervaartuigenpolissen hebben assurantiekantoor Eerdmans in Lemmer doen besluiten per 1 september een vestiging te openen in de Bondsrepubliek.

Eerdmans heeft zich over de grens in Wendtorf, ten noordoosten van Kiel aan de Oostzee gevestigd. Vanuit dit strategisch steunpunt wil hij nieuwe cliënten interesseren voor de gunstige premies en voorwaarden van Nederlandse pleziervaartuigenpolissen. Bestaande Duitse cliënten kunnen op een betere en snellere dienstverlening rekenen, aldus directeur R. Eerdmans.
Het kantoor wordt gerund door zijn zwager G. de Leeuw (48), zelf actief watersporter, maar ook ervaren in de verkoop van levensverzekeringen. “We leggen ons toe op watersporters die de Oostzee als vaargebied hebben. Eventuele ondersteuning wordt vanuit ons kantoor in Lemmer gegeven”, besluit Eerdmans.
De manager van de Duitse vestiging van Eerdmans: zwager en actief watersporter G. de Leeuw.

Reageer op dit artikel