nieuws

Assurantiefusie in Alblasserwaard

Archief

De assurantiekantoren Baars uit Sliedrecht en De Ruiter & De Vos uit Hardinxveld-Giessendam gaan fuseren.

Assurantiekantoor A. Baars Jzn bestaat sinds 1929, met in de persoon van Bart Baars (36) de derde generatie aan het roer. De Ruiter & De Vos is in 1954 gesticht en wordt gerund door Jan de Vos (55). De beide vestigingen blijven voorlopig in stand. Wel wordt de administratie geconcentreerd in Hardinxveld-Giessendam.
De combinatie gaat verder onder de naam Assurantiekantoor Baars-de Ruiter & de Vos, omvat tien medewerkers, telt 3.000 klanten (waarvan 20% bedrijven) met in totaal circa 11.000 polissen en is aangesloten bij de NVA.
Baars kent op het gebied van hypotheekadvisering een samenwerkingsverband met collegakantoren Mol (Papendrecht),Van Heeswijk (Papendrecht) en Witzier (Nieuwpoort).

Reageer op dit artikel