nieuws

Assurantiebedrijf Swinkels wijzigt naam en huisvesting

Archief

Swinkels Assurantiën en Hypotheken Eindhoven is begin deze maand van naam én van kantoorpand veranderd.

Na twintig jaar aan de Orionstraat te zijn gevestigd, is het assurantiebedrijf, evenals het gelijknamige administratiekantoor, verhuisd naar de Mercuriuslaan in de Lichtstad, aldus directeur R. van den Ban.
De bedrijfsnaam is gewijzigd in Swinkels Adviesgroep. De groep (vijf medewerkers) bemiddelt in assurantiën, hypotheken, pensioenen en bancaire producten. Bij het administratiekantoor zijn zeven medewerkers werkzaam. Het assurantiekantoor heeft volgens Van der Ban 1.200 cliënten, ondergebracht bij vijftien verzekeraars.
In het nieuwe kantoor zijn vier bedrijven gehuisvest: de Regiobank (sparen, kredieten en betalingsverkeer) waarvan Swinkels een bankagentschap heeft, het assurantiekantoor, het administratiekantoor, en de opgerichte vennootschap Swimkels & Van der Ban (twee medewerkers) die zich gaat toeleggen op financiële planning. Op hypothekengebied heeft Swinkels een samenwerking met hypotheekadviesburo Heco (één medewerker) die voor 95% alle hypotheekzaken afhandelt.
Het kantooradres van Swinkels Adviesgroep luidt: postbus 1700, 5602 BS Eindhoven, tel. 040-296.01.96/ 296.01.97 (fax).

Reageer op dit artikel