nieuws

Assurantieagenda

Archief

Vandaag gaat de website www.assurantieagenda.nl van start. Op deze website, een initiatief van SmartManager, zullen alle bijeenkomsten, zoals congressen, seminars, workshops, cursussen en trainingen binnen de verzekeringsbranche worden gepubliceerd. De agenda-items kunnen direct en zonder kosten worden geplaatst door de organisatoren van de bijeenkomsten.

Zorgtoeslag
Het Centraal Planbureau heeft de standaardpremie voor de zorgverzekering 2007 vastgesteld op _ 1.059 (gemiddelde premie van de individuele premie minus de gemiddelde no-claim teruggave van _ 91). Deze premie wordt gebruikt voor de berekening van de hoogte van de zorgtoeslag, die inkomensafhankelijk is. De zorgtoeslag bedraagt maximaal _ 432 per jaar. Dit was _ 403 per jaar.
Yarden
Uitvaartverzekeraar Yarden besteedt de komende vijf jaar zijn ICT-beheer uit aan het IT-bedrijf Centric. Het gaat om de servicedesk, systeem- en netwerkbeheer en technisch applicatiebeheer voor in totaal 792 werkplekken. De IT-medewerkers van de Yarden treden in dienst van Centric.
Generali
LogicaCMG gaat Generali voorzien van een nieuw system voor periodieke uitkeringen. Het nieuwe excassosysteem, genaamd LEX, is speciaal ontwikkeld voor de verzekerings- en pensioenmarkt en verwerkt de administratie en uitkering van pensioenen, lijfrentes en andere uitkeringsvormen. Als onderdeel van het contract verzorgt LogicaCMG de komende vijf jaar voor Generali de periodieke uitkeringsgegevens voor alle uitkeringsgerechtigden.
Instapkorting
Generali verleent een driejarige instapkorting aan iedere ondernemer die een generali aov sluit. De korting geldt zowel voor de aov als voor de aov-extra. Voorwaarde is dat de aanvraag uiterlijk 1 juli 2007 in bezit is van Generali. De verzekeraar verleent al jaren korting aan startende ondernemers en ondernemers jonger dan 35 jaar. In het eerste jaar ontvangt men 30% premiekorting, het tweede jaar 15% en in het derde jaar 7,5%.

Reageer op dit artikel